keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kanelilla oli vauhti päällä...

Tiistai 26.3

Kanelilla oli vähän kevättä rinnassa ja ylimääräistä energiaa.

  Alkuraveissa Kaneli juoksi pää ylhäällä innoissaan ''mennään mennään''.  Pidätteitä protestoi pukkiloikilla. Kentällä sai pieniä lähtöjä, lisäsi vauhtia ja pukitti, mutta pääosin meni ihan nätisti.

 Maneesissa kaikki paheni. Vaikka yleensä Kaneli menee maneesissa nätisti niin nyt se oli kaukana nätisti menosta.

 Tehtiin ravissa voltteja ja tempon muutoksia. Hidastuksessa Kaneli nosti pään ylös ja heitteli olevinaan pukkeja. Hirveästi ei vaihtia lisätty, sillä siitä seurasi hirveää juoksua ja pukkiloikkia. Ensimmäisessä laukan nostossa Kaneli sinkosi maneesin toiseenpäähän pukitellen. Loistavaan paikkaan tyttö päätti pysähtyä, Luka hevosen taakse ja äksyn Mopo ponin eteen. Loistavaa Kaneli, loistavaa! Mihinkään en sitä saanut käännettyä sitä laukka lähdössä, enkä siitä hevosten välistäkään... Poni hallinassa....

 Muutama onnistunut laukka voltti tehtiin. Uralla yritin vielä nostaa laukkaa. Laukka kyllä nousi, vähän liiankin vauhdikkaasti. Kaneli sinkosi kiitolaukassa pukitellen maneesin toiseen päähän. Tämä toistui kaksi kertaa. Sitten nostettiin ypyrällä laukka ja se onnistui muutamalla pukilla, eli ihan hyvin :) Vielä ennenkö mentiin kentälle jatkamaan Kaneli otti yhden pukkilaukka lähdön, ja aika vauhdikkaan.

 Vaivoin pysyin kyydissä...

Kentällä Kaneli oli paaaljon pahempi. Ravasi pää ylhäällä kuurona pidätteille ja pukitteli. Yritin tehdä väistöjä yms. että olisi ponillakin kokoaja  tekemistä. Kertaakaan en pudonnut, mutta lähellä se oli!

 Näissä kuvissa Kaneli näyttää sellaiselle kiltille mamman mussukalle...:D

Eri mittaset jalustimet???:DD



No, pitäähän se ponin välillä purkaa energiaa :D


Tässä vielä kuva uusista kengistäni:)

Aleksista ostetut ruskeat nahka tennarit
 Näyttää kuvissa jotenkin jännille:D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti