torstai 17. lokakuuta 2013

Pitkästä aikaa koulua Coralla

  Aluksi tehtiin tavllisessa kevyessä ravissa kulmiin voltiti ja pitkälle sivulle lisättiin vähän ravia. Volteilla Cora meni hyvin, vaikka olikin vähän jäykkä, mutta pitkillä sivuilla ei ollut tietoakaan  mistään  lisäämisestä. Aluksi Cora kiukutteli kun pyysin sitä eteen, mutta pian alkoi menemään nätisti ja lisäykset onnistuivat.

 Ravin jälkeen tehtiin keskikäynnissä muutama puolirataleikkaa ja pitkillä sivuilla väistettiin uralta keskelle kenttää, suoristettiin ja väistettiin takaisin uralle. Keskikäynti ei oikein onnistut, Cora olisi paljon mieluummin ravannut. Väistöt onnistuivat hyvin, Cora lähti väistämään todella herkästi.

  Laukassa tehtiin päätyihin ympyrät ja pitkät sivut laukattiin tavallisesti. Cora laukkasi reippaasti, vähän  liiankin reippaasti, eikä taipunut ympyröillä yhtään. Tehtävä oli Coran selvästi liian tylsä, se päätti tehdä vähän vaikeampia koululiikkeitä. Laukattiin pitkää sivua ihan normaalisti ja yhtäkkiä Cora kääntyi ulkokautta ymäri ja pysähtyi. Hetki siinä tapeltiin mihin suuntaan mennään, vai mennäänkö ollenkaan. Lopulta pästiin jatkamaan oikeaan suuntaan. Toiseen suuntaan Cora meni paljon paremmin, asettui ja taipui ympyröillä ja meni rauhallisempaa laukkaa.

  Rauhallisuus katosi heti, kun alettiin tekemään lyhyitä laukkapätkiä. Ravissa Cora mnei melkein sivuttain, vastusti kaikkia apuja, olisi halunnut vain päästellä laukkaa. Laukassa Cora meni pää ylhäällä, eikä kuunnellut pidätteitä yhtään.

  Loppuraveissa Cora oli ihan super! Tein paljon voletteja kevyessä ravissa ja lopuksi Cora menikin sitten muodossa, taipui volteilla hyvin ja kuunteli pieniäkin apuja. Coralla pitäisi aina mennä kaksi tuntia että sen saisi hyväksi. :D

 Kuvia en saa  nyt kun en ole kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti