sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Vauhdikas ajoreissu

    Tämä postaus on kirjoitettu joksus varastoon ja julkaisen vasta nyt, tämä ei siis ole tältä viikolta

   Kävin tunnin jälkeen ajamassa Kanelilla. Yksi tallin oreista tuli samalle reitille missä me mentiin ja Kaneli paineli korvat tötteröllä orin perään niin kovaa kuin tappijaloillaan pääsi :D Sitä sai kyllä pidättää ihan tosissaan!

  Vauhti vähän hidastui kun ori lähti pois näköpiiristä, mutta kyllä se pikkupallero aika lujaa pinkoi koko matkan. Hikeenhän se tietysti tuli kun niin kovaa pinkoi ja on jo talvikarvaakin kasvattanut.Kanelin näyttää (se ei tietenkään ole....) puolta lihavammalle, kuin puolivuotta sitten ja tietysti se on ihan pörröinen talvikarvoineen.

En ymmärrä miksen voi istua tuolla kärryssä kunnolla! Istun aina ihan penkin reunalla:D



''Minäkö muka virtahepo?''

6 kommenttia:

  1. Hyi hitto rumat sukat :C mut söpö poni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvähän sun on anona tulla haukkumaan.. tiedä millasia vaatteita ite käytät

      Poista
    2. Joo, myönnän, sukat ei kovin hyvin käy noihin housuihin, onneks suurimman osan ajasta mulla oli chapsit jalassa. Mutta kiitti ano illan nauruista! :D

      Poista
  2. Ano. jokaisella on eri maku jopa sukissa! eli ei tarvii tulla tollein ilkeesti sanomaan.. voisi sanoa ihan ystävällisisestikkin jopa negatiivisen kommentin. Ei tarvitse sitten ottaa tätä henkilöllisesti vaan ihan kaiken voisi sannoo kiltisti eikä ilkeästi:) mutta eihän se ole tietenkään nean vika jos sinä et hänen suksita pidä:)

    VastaaPoista
  3. voi rakkaus ku on sulonen palero ! :) postuksissasi on muutenki kivoja kuvia :)

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista