torstai 7. marraskuuta 2013

Avoja

 Tiistain koulutunnilla menin taas Coralla. Cora oli edellisellä tunnilla (ja sillä meni joku hirmu hyvä ratsastaja), joten se oli hyvä ratsastaa alusta asti.

  Aloitettiin ihan tavallisesti, verkkaa ravissa ja laukassa. Cora oli reippaampi kuin yleensä(metrisellä koulupiiskalla ei varmasti ollut osuutta asiaan....), mutta meni rentona, joten ratsastus oli helppoa. :) Alettiin tekemään käynnissä avoja, toiselle sivulle normaalia avoa ja toiselle vasta avoa. En ole mennyt avoja kauhean paljoa, joten meno oli aluksi aika haparoivaa, onneksi oli hevonen joka todellakin osasi asian! Muutamia kertoja mentiin käynnissä ja sitten jatekttiin ravissa avoja. Cora oli edelleenkin ihan super! Tehtiin samaa toiseen suuntaan ja Cora oli vielä parempi,  välillä haki muotoonkin.

  Tunnin jälkeen oli kyllä ihan todella hyvä fiilis! Cora oli pitkästä aikaa ihan super ja sain vihdoin mennä avoja. :D

  


Uusia kuvia ei ole, mutta viime (?) torstaina Juuli oli tallilla mukana ja kuvasi, kunhan saan videot toimimaan+ editoitua niin sitten tulee tännekkin ihan uutta materiaalia!:)

 Tänään menin estetunnilla Ponuliinalla. Ponskilla menin viimeksi istuntakursilla, joten nyt oli kiva menää sillä.

Ja taas tehtiin avoja. Ponski ei ollut todellakaan yhtä helppo avoissa kuin Cora, koska se ei ole kauhean osaava. Aloitettiin avot heti ravissa, joten se oli kyllä aikamloista räpellystä ensin, molemmat kun oltiin vähän epävarmoja :D. Siitä se sitten lähti sujumaan, päästiin laukassakin menemään niitä (sehän vasta räpellystä olikin aluksi....). Ponskikin oli kyllä ihan super!♥
Kattokaa vaan sitä hevosta.... :D

Loppuun otettiin vielä muutamia hyppyjä, estetunnilla kun oltiin. Hypätiin vain kaksi kertaa kolmen esteen pikku rata. Rata alkoi kolmella ympyrällä olevalla esteellä, sitten tuli ristikko ja okseri suhteutettuna ja lävistäjällä pysty. Puomeilla Ponski valui kauheasti ulos, suhteutetulle ei käynyt askeleet kummallakaan kerralla, lävistäjällä oleva pysty onneksi onnistui hyvin. :)

Vähän vanhempi kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti