keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Hyyyyyyyvä Kaneli, hieno tyttö!

Tiistai 16.4

 Tyllerölyllerö odotteli jo portilla kun menin hakemaan sitä töihin. Vähän oli sen oloinen että onks pakko jos ei jaksa laahustaessaan  talliin.

  Kentällä ei voinut mennä koska siellä oli routa kuoppia ja se muistutti enemmän uima-allasta kuin kenttää:D Niinpä menimme heti aluksi maneesiin. Vähän se oli hankala siellä maneesissa mennä kun siinä oli viisi hevosta tunnilla ja Kaneli innostuu hevosista... Varsinkin laukkaavista hevosista ja sattumoisin laukka tehtävää siellä tehtiin.

 Alku raveissa Kaneli oli reipas ja liikkui innokkaast ja letkeästi. Välillä kyttäili maneesin ovia. Tiedä sitä mietikkö karkaamista vai näkyikö oven alta kentias lunta, iiiiiik!

 Ei tehty ihmeempiä tehtäviä kun hevoset veivät laukkoineen ison osan maneesista. Ravissa voltteja molempiin suuntiin, muutama käyntiväistö. Käynnissä väisti ihan hyvn, sitten kun malttoi rauhoittua kävelemään. Ravi väistöjäkin kokeiltiin, nekin meni yllättävän hyvin.

 Kun hevoset menivät loppuraveja maneesissa oli tilaa laukata. Laukattiin pääty ympyrällä. Kaneli nosti todella nätisti (ja vieläpä aina oikean laukan!:D) ja jatkoi rentoa reipasta laukkaa. Nyt tuntui että Kaneli laukkasi pitkästä aikaa kunnolla eikä vain kipittänyt.  Molempiin suuntiin tuli nätit nostot ja rento,reipas laukka :) Kaneli meni nättiä laukka ympyrää vaikka maneesin sivu ovi oli auki , ei edes kytännyt tai kiihdyttänyt ovelle. Viimeisen laukan jälkeen hymyilin ihan jee-fiiliksissä kun Kaneli meni niiiin nätisti ja taputtelin tyllerön kaulaa lässytäen ''hyyyyvä Kaneli,hiano tyttö, hyyva'' (perus lässytykseni:DD)

  Laukkojen jälkeen nappasin satulan pois. Mentiin ravia molempiin suuntiin, tehtiin voltteja ja muuta ''järkevää''. Sitten käveltiin loppukäynnit. Super Kaneli♥



Tää on söpö vaik toi turparajautuukin hölmösti:D





Nää kuvat ei oo tältä kerralta. Muutamalta muulta kerralta talven mittaa otettu.

Yritin tehä vähän pidemmän postauksen kun nyt on ollut muutaman viikon postaus tauko...Ei siitä kyllä mikään pitkä tullut:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti