perjantai 30. elokuuta 2013

Epäonnistuntu estetunti ja vähän vauhdikkaampi ajolenkki

 Estetunti ei todellakaan mennyt putkeen. Cora oli alkutunnista kamalan jäykkä. Osasyynä on varmasti sen ikä, mutta ehkä se verkkakin oli turhan pikainen meidän osalta. Ensitunnilla verkkaan kyllä paljon paremmin, tauvuttelen ja vaadin Coralta enemmän. Ja varmsiatn että se menee pohkeesta heti kunnolla eteen, ettei sitten käy niinkuin nyt.

 Ensimmäinen hyppy oli ihan kamala. Cora tuli aivan liian hitaasti ja hyppäsi liian läheltä. Toinen hyppy oli vähän parempi, mutta ei mikään taidon näyte todellakaan. Cora ei liikkunut riittävästi eteen ja oli muutenkin todella jäykkä.
Ekoja hyppyjä. Cora hyppäsi vähän pohjasta ja mun istunta vammaa (taas...)
 Hypättii  ensin muutama yksittäinen este ja sitten tultiin kolmois sarjaa, ristikko-laukka-pysty-2 laukkaa-okseri. Kahdella ensimmäisellä kerralla Cora kielsi okresille. Ekalla kerralla se pamautti päänsä tolppaan...

Alkutunnista esteet oli aika pieniä.
 Muutaman kerran oltiin hypätty molemmat sarjat ja muutama yksittäinen este, tulimme rataa. Ensimmäisellä yrityksellä Cora kielsi kolmannelle esteelle, joka oli siis komoissarjan viimeinen este. Uudella yrityksellä pääsimme radan puhtaasti. Rata alkoi kolmois sarjalla, sitten tuli sarja ja sen jälkeen suhteutettu.
Kolmoissarjalla
Sarjan b osa






Suhteutetun ekalla
 


Suhteutetun tokalla esteellä
 Cora alkoi liikkua kunnolla vasta viimeisen radan lopussa. Viimeinen hyppy oli hyvä, muut olivatkin sitten loistavia ''ei näin'' esimerkkejä.

Lerppakorva♥
Ensikerralla keskityn paremmin verkkaan ja vaadin Coralta paljon enemmän. Raipan voisin ottaa jo valmiiksi... Ja pidän huolen siitä että Cora liikkuu eteen, mutta ei kaahota, menee kokoajan myötä laukkaa ja lasken askelia esteelle, ettei tulisi ihan niin paljoa niitä pohjasta hyppyjä.
Valitettavasti kuvia ei ole kuin alkutunnista.


 Kaneli onneksi piristi reippaudellaan taas kerran:) Käynnissä se riiputti päätään ja löntysteli laiskasti eteenpäin, mutta ravissa se nosti pään ja liikkui innokkaasti eteen. Välillä sitä sai pidättää ihan tosissaan, kun vauhti vain kiihtyi ja kiihtyi. Menin aika pitkän lenkin ja Kaneli tuli ihan hikeen, mutta intoa sillä riitti vielä lopussakin.


Vitsi että mun teki mieli mennä tonne sänkkärille revittelemään!

Poni ravaa korvat tötterössä minkä lyhyistä kintuistaan pääsee ja kuski nauraa :-D


Tiukka käännös

''Moi oon Kaneli''

Poni on niin väsynyt ettei silmätkään pysy auki
 Ajo lenkin jälkeen otin Kanelilta kärryt pois ja menin maneesiin ohjas ajamaan. Ravasin ensin pienen pätkän ja sitten kävelin pitkään. Tällä kertaa ohjasajo sujui vähän paremmin kuin viimeksi, mutta ei se edelleenkään hyvin sujunut....
Ohjasajoa meidän tyylillä



Harjailun ja pikapesun jälkeen syöttelin Kanelia tallin pihassa.


''Hei pullero mulla on sulle omena''

Venytettiin molemmat kyljet tarhassa


Sitten vielä kurkoteltiin ruohotupsua

Kaneli näyttää kauheen isolle tässä!:o

Kirahviponi


Kanelin omistaja kertoi että Kaneli osaa tehdä temppuja. Se osaa kuulemma kumartaa, laittaa leukansa ihmisen rintaa vasten ja hypätä vapaana ollessaan esteen merkistä. Se kuulemma toimii koiran naksuttimella ja porkkanan paloitta!:D

Jos jollakin on intoa tehdä bannereita, minulle saa tehdä! Värimailmana joku siisti ja hillitty. Kanelista pitää olla ajokuva (voi olla myös muita), Corasta mielellään ainakin hyppykuva. Banneriin ei ole pakko tunkea kovinkaan montaa kuvaa,sellainen että se on siisti ja selkeä. Tekstinä Kirjokaviot. Koko 1000x400 :) Valmiit bannerit voi linkata kommentteihin tai laittaa minulle sähköpostiin kanelikakku@gmail.com



4 kommenttia:

  1. http://aijaa.com/3pYbDe

    tein tuollasen bannerin ihan ajankuluksi vain :D en tiedä onko ollenkaan hyvä, mutta saat käyttää jos tykkäät :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia!:) Sulla on kiva blogi kun täällä on ratsastus ja ajo juttui

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Ja jatkossa tulee toivottavasti myös maastakäsittelyä:)

      Poista