perjantai 16. elokuuta 2013

Viimeistä kertaa Tanjan kyydissä

Pahoittelut pitkästä postaus tauosta! En ole kerennyt postaamaan missään välissä, koulun alku tuli taas ihan puskista...:D

 Nyt on yksi vaikea päätös takana. Olen ratsastanut nyt kahdella eri tallilla ja jo pidempää on ollut mietinnässä siirtyä vain yhdelle tallille. Päätin sitten että lopetan Laku Stallilla.

 Menin taas kerran Tanjalla, tosin nyt ihan välttämättä halusin saada sen, olihan tämä viimeinen kerta Lakulla, ja Tanja on ihana ja tärkeä minulle.
Tanja♥


 Alkuraveissa tehtiin jokaiseen kulmaan voltti. Tanja oli herkkä, mutta jäykkä ja taipui todella huonosti,m uutaman kierroksen jälkeen Tanja kuitenkin vertyi vähän ja meni paljon paremmin. Sitten unohdettiin voltit ja tehtiin kulmiin etuosakäännökset, ensin käynnissä sitten ravissa. Tanja ei tehnyt kuin ihan muutamia kertoja oikeasti etuosakäännöksen, muuten se vain heitti pään ylös ja vastusti kaikkia apuja. Tätä teimme molempiin suuntiin ja Tanja oli yhtä hankala etuosakäännöksissä, mutta suoralla ja volteilla todella mukava ja herkkä, välillä meni nätissä muodossa :)

 Laukkasimme päädystä päätyyn tehden ympyrän pitkänsivun keskelle. Tanjan laukka on isoa,reipasta ja energistä, siellä on vähän hankala istua ja Tanja rikkoo helposti raville, joten yksi laukka ympyräkin tuotti ongelmaa... Muutamia rikkoja tuli, mutta ihmeen hyvin Tanja nyt pysyi laukassa, yleensä rikkoo paaaljon herkemmin. Nyt myös laukka nousi todella hyvin (siis Tanjalle hyvin...), eikä nostot olleet ihan niin järkyttävän näköisiä kuin yleensä, ja nyt niitä pystyi sanomaan laukan nostoiksi, eikä laukkaan syöksymisiksi.

Loppu raveissa Tanja oli ihan mahtava, herkkä,riepas,rento ja meni nätisti. Jes.

 Tunnin jälkeen pesin Tanjan. Tanja oli ihan ylisöpö kun suihkutin vettä sen turpaan ja se leikki turvallaan vedellä, harmi ettei tullut kuvia siitä! Pesun jälkeen äiti otti meistä pakolliset yhtieskuvat. Ja voi että se hevosen kuvaaminen voi olla hankalaa! Jos hevonen on jossakin kuvassa hyvin, itse on ihan kamalan näköinen, jos itse on iha ok jossakin kuvassa, hevonen on korvat luimussa ''ei vois vähempää kiinnostaa'' ilmeellä.
Tanja oli sitä mieltä että kuvassa tulee näkyä vain kauniimpi osapuoli

Huomatkaa, että mulla on vihdoinkin chapsit!

Puspus<3
Tanjaa kutitti jalasta ihan kamalasti!:D

Valssi (edessä) ja Tapsa eivät myöskään innostuneet oikein poseeraamaan...

Mutta Titta poseerasi niidenkin edestä :)
Tiedän että kuvien värit on vähän hassut. Muokkasin ne ihan pikaisesti, vähän kontrastia ja värikylläisyyttä. Ulkona otetut kuvat olivat valmiiksi jo parempia, ja niiden värejä on myös paljon helpompi muokata.

 Nyt jo ikävä Tanjaa :(
Tanja (syömässä) ja Saara (söpönä) laitumella:)

♥♥






1 kommentti: