torstai 3. tammikuuta 2013

Kanelointi!!:)

Kävin siis Kanelilla ratsastamassa 1.1.

 Mentiin puomi sarjoja. Kaneli meni tooosi nätisti, vaikka askel ei aina käynytkään...Ekalla kerralla askelet ei käyneet ollenkaan ja poni parka meinasi lentää turvalleen, seuraavalla kerralla varovainen neiti hyppäsi kolmen puomin yli, yhdellä loikalla ja kääntyi puomien jälkeen pää alhaalla... Sen jälkeen loikki puomien yli, mutta sitten alkoi vähitellen tulla nätissä ravissa :)
 
  Nostin laukkaa pääty ympyrällä. Ihme kyllä nosti laukan todella hyvin,eikä kiihdyttänyt ennen sitä ravia kuten yleensä tekee. Laukka säilyi (vähän turhankin) hyvin. Mutta hui kamala kun maneesin oven alta näkyi lunta! Pukki loikata taakse sivulle ja pää ylös tuijottamaa, ihme kyllä 30sek sitten siitä pystyi laukata ihan hyvin ohi... Jatkettiin laukassa ja nyt meni hyvin, lumi ei enää pelottanut ja laukka meni nätisti:)
  Sitten laukkasin toisessa päädyssä, toisessa kierroksessa. Laukka ei noussut yhtään niin hyvin. Yhdessä vaiheessa tuli oikein loistava ravi väistö suoraan sivulle, mutta pian nousikin jo nätti laukka :)

 Sitten mentiin yksi puomi kuusi ravia, puomi kuusi ravia puomi kasa.


Lopuksi otin Kultapalluralta satulan pois. Vähän aluksi pelotti että pukitteleeko mutta nätistihän se meni :) Mentiin käynnissä väistöjä ja jotakin ravi juttuja. Lopuksi uskaltauduin jopa laukkaamaan. Pelotti kyllä pukittaako, koska olisin lentänyt sieltä heti maneesin hiekkaa maistelemaan, mutta päätin että nyt laukataan eikö pelätä!:D Hyvin se meni (ihme kyllä), ilman pukinpukkia!

 Kyllä se Kaneli on ihan super sillepäälle sattuessaan! Sillä ratsastus on kyllä tuuri peliä, jos sillä on hyvä päivä pysyt kyydissä, jos sillä on huono päivä, et pysy kyydissä...:D

Positiivisena ihmisenä mietin kaikkee mitä teen Kanelin kaa kun oon liian iso ratsastaa. Agilityä, esteitä,pujottelua ja riuhumista...:D Eli agilityä kanelin tyyliin! Ajamista, en tiedä milanen se on, mutta toivotaan että kiltti eikä potki!:) Juoksutusta ja mitäs muuta. Mutta vaikka olisin sille liian iso ratsastamaa, en aijo lupua siitä♥























Ei kommentteja:

Lähetä kommentti