maanantai 20. toukokuuta 2013

Estehyppelöt Kanelilla

Tää postaus tulee tosi myöhässä. Hyppäsin Kanelilla siis torstaiana, mutta en oo jaksanut ja kerennyt postata.


 Kaneli oli alusta asti hirveän väsyneen ja laiskan oloinen. Tehtiin ravissa ympyröitä ja siirymisiä. Laukattiin vähän reippaampia pätkiä ja laukassa Kaneli oli innokas, eikä jarruja meinannut löytyä. Vauhti kuitenkin hidastui kun kunto meinasi loppua...

 Sitten alettiin hyppäämään. Tai no oikeastaan alettiin ylittämään puomeja. Kaneli meni tosi hyvin eikä tehnyt mitään tyhmää. Aluksi tultiin ravissa ja sitten laukassa. Tultiin puomi sarjaa ja käännöstä :D. Sarjan eka nostettiin pieneksi pystyksi ja toka oli kolmen puomin kasa. Kaneli tuli edelleen tosi hyvin. Ilman mitään hölmöilyjä. Anoa ongelma oli että jostain syystä se vaihtoi aina esteen päällä laukan. Syytä en tiedä, mitään apuja en antanut, ainakaan takoituksella.

 Pystyä nostettiin vielä vähän. Kaneli joutui jo hyppäämään, eikä lyllertämään sen yli. Edelleen Kaneli meni tosi nätisti. Paitsi sitten kerran. Hirveä syöksy hyppy kaukaa,muutama askel laukkaa,loikkaus eteen ja pukki perään. Se varmaan pukitti siksi, että jäin aika pahasti siinä suuhun kiinni. Kypärä lensi silmille, mutta pysyin kyydissä. Pukki ei tuntunut isolta, en edes aluksi uskonut että se pukitti. Videolla se pukki näyttikin aika isolle... Jatkettiin hyppäämistä ja Kaneli meni tosi nätisti:)

 Mulla oli vähän ongelmia istunnan kanssa. Olin kokoajan etukenossa. Hyppyihin oli vähän hankala lähteä mukaan. En tiedä, voiko se johtua pienestä ponista vai mistä mutta vähän hankalaa se oli.../:  Tosi hyvin meni kuitenkin ja olen iloinen siitä:) Nyt menen vähän varmemmilla mielillä keskiviikkona kisoihin (joihin en olisi halunnut:D) 

 Kuvia ei ole, mutta videota on. Kuvaaja yritti (epätoivoisesti)  neuvoa siinä samalla joten se kuvaaminen välillä unohtui... Jonkilaista videota silti tuli.

 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti