maanantai 10. joulukuuta 2012

Maanatai 10.12...

Tylsä koulupäivä. Aamulla lähin väsyneenä 7.26 juoksee(kunto loppu puoli matkassa:D) pysäkille,pitäs lähtee 20 yli,linkki tulee puolelta. Kun tulin pysäkille se oli tyhjä ja käännyin kotiin päin. Tuntia myöhemmin uusi yritys ja tälllä kertaa ihme kyllä kerkesin linkkiin!:D Istuskelin siellä aikalailla tyhjässä linkissä ja mietin tulikohan matikasta läksyä,mitään en oo kyllä tehny,mut muuttaakse mitäää? Enhä mä yleensäkkää oo mitää tehny /: .
   Koulussa sitte iski paha olo. Oksetti ja päätäsärki ja myöhemmin tuli huimaus ja heikotus. Matikan tunnin jälkee meijän lv(luokan valvoja) haukku mut ja mun kaverit tontuiks, selvä,kiitos kovasti. Sitten viimesellä tunnilla (musiikki) istuin poikittain tuolilla,nojasin kaveriini ja jalat oli toisen kaverin sylissä, ja ne yritti soittaa kitaraa...:D Tunti meni vähä ohi ku yritin keskittyy siihen etten oksenna,enkä nukaha enkä putoo tuolilta...
   Koulussa ja koulumatkalla vielä ajattelin menväni kotiin nukkumaan mutta kuinkan kävikään? Ei päästykään linkisät oikealla pysäkillä ulos,joten päätin mennä kaverilleni Rebelle,koska se jäi seuraavalla pysäkillä.
    Mentiin sitten tietysti tallille heppailee. Haettiin Reben poni tarhasta,harjailtiin sitä hetki ja lähettii kentälle ja ratsastettiin hetki kaskpäällä ilman satulaa. Sen jälkee hoidettii ponipois, laitettiin sille ruuat ja tehtii iltatalli.
  Sitte ku tultii tallilta pois menin kotona suoraan nukkumaan,kello oli jotain kaheksan kun jo nukuin...:D

Tässä vielä muutama kuva!:) (ei oo eilen otettuja kun mulla ei niitä oo)

                                                  Meidän tänpäivän upea ratsu:)
                                                    Feksu poni kesällä♥(kännykkä laatu)
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti