sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Taas pitkä postaus laiskalta...

Nii en oo sitten keskiviikon postaillut.Joten, Torstai,Perjantai,Lauantai ja Sunnuntai samaan pakettiin. ;)

Torstai 20.12.

Torstaina oli helppo päivä koulussa. Koulussa oltiin 11-14. Aamulla menin kaverille ja käytii ostaa karkkii,ku saatiin tuoda äikän tunnille jotaki mässyy.:D Ostin turkinpippureita,fazerina patukan ja ässämix pussin. Ja join sit eilisii spraitteja...xc Meillä oli kaks ekaa tuntii (eli 11-13) äikkää ja katottiin joku Mr.Bean lomailee tai joku tommone ja syötiin karkkii. Sit vikalla tunnilla (eli 13-14),historia, katottiin Olipa kerran ihminen/maailma/avaruus, en muista enää mikä niistä, ja syötiin karkkia. Onse koulu vaikeeta!!

 Koulun jälkee menin taas este tunnille. Menin taas Limperoisella♥. Limppu oli ihana kuten aina,reippaampi kuin yleensä, mutta samanlainen möllikkä kuin aina :D Hypättiin rataa ja sen jälkeen sarjaa,missä takapuomi vähän nousi...

Tommosta siis tultii. Ensiks 1 ravissa ja sit kaarella kakkonen ravissa. Sit jatkettiin 'rataa' kun oltiin menty toi muutaman kerran. Eli kakkoselta jatkettiin laukassa kulmaan ja päädyn kautta 'silmukka' ja sit siitä tultii kolmonen. Se muutaman kerrran ja sit mentiin vaan tota sarjaa.
 Mun ja Limpun kohdalla 3b nousi 90cm,muut meni yli metrin. Mut kivaa se oli vaikka jäikin 'vain' ysikymppiin. Tunti onnistui paaaljon paremmin kuin viime viikolla.

Perjantai 21.12

Perjantaina oltiin koulussa vain 8-13, siksi vain koska yleensä perjantaisin on neljään. Ekana oli kolme tuntii kässää,saatiin syödä karkkia eikä tarvinnut tehä mitään,mutta melkein kaikki teki. Kässässä tehdään essuja, joillakin ne on jo valmiit, mää oon leikannu vasta kaavat :D Hups...   Kässän jälkeen oli maantietoa, katottiin jotakin piirrettyä ja syötiin karkkia :D  Mantsan jälkee oli musiikkia mutta musan tunti meni joulujuhlan lauluharkoissa, musiikkia sekin, tosin huonoa sellaista... Aikas rankka koulupäivä, taas!

Koulun jälkeen mulla oli ratsastus. Tunti oli 18-19. Tulin kotiin siinä kahen aikaan ja kerkesin ennen tallille lähtöä otta päikkäritkin, yleentä joudun vaihtaa pikapikaa heppavaatteet päälle ja lähtee. Kiva näinpäin välillä!:)
  Tallilla sitten sain ihanan Iivo suokin. Mentiin puomeja ja kavaletteja. Iivolla oli vaihti päällä, onneksi päädyin ottamaan satulan vaikka mielessä kävi että menisin ilman. Iivo tuli esteille välillä missä ties vasta- ja ristilaukassa ja hyppäsi kilometrin loikkia, onneksi oli se satula!
  Vähän ihmetytti ja ärsytti kun se jälkimmäinen ryhmä, jossa yleensä olen, meni ilman satulaa pellolle laukkailemaan...): Ja mää en päässy...Nyyh

 Lauantai 22.12

Ei mitään ihmeellistä. Kouluun piti raahautua joulujuhtaa katsomaan ja riisi puuroa syömään. Edes todistuksia ei saatu! Loppu ilta sitten kotona siivoilemassa ja nukkumassa...:D

Sunnuntai 23.12.


Ei mitään ihmeellistä tänäänkään...Käytiin sukulaisilla syömässä riiisipuuroa :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti