keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Estetreeniä Kanelilla:D

Kävin eilen,tiistaina siis, hyppäämässä Kanelilla. En illalla enää jaksanut/kerinnyt postata, niin postaan vasta tänään.:D

 Lähdettiin siskoni kanssa kahden aikaan tallille. Hain Kanelin tarhasta ja aloin harjata. Ponista lähti ihan  hirveä määrä karvaa! Ja jotenkin sain lakaista koko talli käytävän niistä valkoisista karvoista.Sopivasti tuuli avoimista ovista sisään...

  Kaneli oli reippaan oloinen heti alku raveista asti. Aloitin tekemällä ympyröitä ravissa. Kaneli oli kokoajan nostamassa laukkaa ja välillä teki mini pienen pukin.

Sitten alettiin tekemään jotakin kiemura koukero hommelia :D Sitä on tosi hankala selittää, enkä jaksa ruveta taiteilemaan paintilla. Sitä mentiin eri askel lajeissa ja tehtiin väliin siirtymisiä. Yhdellä voltilla Kaneli reppana säikähti katolta putoavia lumia ja lähti kiitolaukkaa toiseen päähän maneesia. Jatkettiin kuitenkin voltti loppuun ihan rauhallisesti (vaikka Kaneli olikin kaukana rauhallisesta...).

  Siskoni rakenteli meille esteitä. Aluksi tultiin vain pieni puomi ''rata''. Se mentiin kerran ja sen jälkeen jatkettiin vielä yhdelle maahan kaivetulle pystylle. Sitten nostettiin toinen este. Aluksi Kaneli oli tosi kivan tuntunen ja meni suht rauhallisesti. Puomin välit eivät ihan täysin käyneet, joten Kaneli päätti hypätä kahden ravi puomin yli. Mutta onneksi lopetti kun pidennettiin väliä :)  Sitten tultiin maahan kaivettu pysty laukassa (aikaisemmin tultiin ravissa). Kaneli lähti kiihdyttämään enne estettä. Ajattelin että se on vain innoissaan ja annoin mennä vähän reippaammin.Hyppy oli kamala 'repäisy' hyppy ja esteen jälkeen poni lähti, ihan kunnolla.

  Tultiin vielä este kerran ja lopetettiin hyppääminen, koska aika alkoi loppua.

Tässä pieni video kooste mahtavasta estetreenistä :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti