keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Ratsastelua :)



Menin taas suoraan koulusta Kanelin luokse ratsastelemaan :)

 Hain kanelin tarhasta ja laitoin ratsastus kuntoon. Kaneli oli taas oma rasittava itsensä kun varustin sitä, tosin oli käytävällä kahta puolen kiinni niin rajoitti vähän..:D


Varmasti en lähe töihin!

Tallissa


  Menin kentälle kävelemään alku käyntejä. Pohja vaikutti aluksi tosi hyvälle, mutta sitten kun käveltiin hetki niin löytyi kuoppia ja muhkuroita.

 Käynnissä pystyi silti menemään hyvin, mutta ravissa kompuroi. Mentiin sitten pitkät sivut ravissa, koska ne oli ihan hyvässä kunnossa ja päädyt käveltiin koska ne oli ihan kuoppaisia. Siinä kentällä ei pystynyt tehdä juuri mitään, siirtymisiä, ei muuta.

   Kaneli oli ihan tohkeissaan menossa. Olisi tehnyt mieli vaan rallittaa sillä, mutta ei siinä kentällä pystynyt :( Kokoajan sain pidättää sitä, ja sen takia poni tikutti pää ylhäällä, meno haluja riitti! Mitään hölmöilyjä se ei onneksi keksyínyt.
Tää on vaan niin ihana kuva!:)










Päästiin onneksi maneesiin. Väistin vähän Kanelin kanssa molempiin suuntiin. Yhtään se ei halunnut kuunnella, juoksi van läpi. Monesti yritin sitä, aina vaan se juoksi eikä kuunnellut pohjetta eikä pidätettä. Mutta lopulta,lopulta se malttoi rauhoittua ja väistää. Sitten laukattiin vielä molempiin suuntiin. Vastalaukkaa tulee edelleen, mutta nyt huomasin sen ja vaihdoin oikeaksi. Laukkasi nätisti vaikka maneesissa oli muita hevosia, ihme kyllä. Sitten ravailtiin vielä ja Kaneli vaikutti tosi rennolle, ravaili nätisti ja oli hyvin kuulolla :) Otin käyntiin, ja tuntui että poni ei jaksaisi enää askeltakaan, niin hitaasti ja uupuneesti se raukka käveli. Mentiin kentälle ja talutin loppu käynnit.

''Mitä tuolla on?''






Hoidin Kanelin ja vein karsinaan.Kaneli asuu samassa karsinassa yhden suokin kanssa, ne on niin suloisia kun ne syö vierekkäin samasta heinä kasasta:3 Vaikka välillä Jussi komentaakin Kanelia, tosin, se on ehkä ihan hyvä Kanelilille :D

4 kommenttia: