keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Super Kaneli♥

Kaneli oli eilen ihan superr.:)

   Kenttä oli ihan hyvässä kunnossa, kolmella sivulla pystyi ravata, ja yhdellä, ehkä kahdellakin sivulla pystyi laukata (laukkasin vain yhdellä sivulla).  Kaneli tuntui alusta lähtien todella rennolle ja rauhalliselle. Se ei juossut pää ylhäällä kipikipi ravia niin lujaa kuin pääsi, vaan meni nätisti ja rauhassa :) Ihme kyllä, vaikka kentälle tuli toinen hevonen, Kaneli meni ihan rauhassa. Nostin kentällä kerran laukan ja Kaneli meni todella nätisti. Ei aijettakaan pukittaa, kiihdytellä tai hölmöillä muuta.





 Päästiin maneesin tuntien välissä (loppu- ja alku käyntien ajaksi). Kaneli on aina virkeä ja reipas, mutta nyt se tuntui tosi rennolle ja oli kuuliainen.  Alettiin maneesissa heti ravailemaan. Siellä oli yksi puomi ja mentiin sitä. Yleensä Kaneli on ollut vähän villimpi puomeilla, pukkia ja sivuloikaa on tullut, vaikka nätimminhän se puomit menee kun esteet.  Nyt tytteli jolkotteli puomin yli nätisti, eikä välittänyt ympärillä olevista hevosista.

 Tein Kanelin kanssa kaikkea epämääräistä. Ravailtiin suoraa uraa, pumia, voltteja, ympyröitä, kaaria yms. Laukkaa mentiin enimmäkseen pääty ympyröillä. Toisessa päässä mentiin aina puomin yli, ja toisessa päässä ihan vaan ympyrää. Tehtiinpä sitten hieno laukan vaihtokin, nostin oikean laukan ja Kaneli vaihtoi itse vääräksi laukaksi (en pyytänyt siltä sillä hetkellä mitään) , ihmettelin että mikä loikka se oli, sitten ratsastuksen opettaja rupesi nauramaan että Kanelihan teki puhtaan vaihdon. :D

  Muutaman laukan jälkeen menin vielä kentälle (koska tunti alkoi ja piti lähteä pois tieltä:D) ravailemaan. Ravailin jonkun aikaa ja otin sitten käyntiin. Käynnissä sain loistavan idean, ottaa satula pois. Satula pois ratsaille :) Kävelin hetken ja otin muutaman ravin ja kävelin loppu käynnit. Kaneli oli ihan super ihana♥♥ Rento ja raullallinen pallukka :3



Käytiin vähän hangessa kävelemässä :) (auraamattoman kentän kulmassa)

Kentällä on ura jossa pystyy ratsastamaan, muualla on metri lunta...


ilme :DD

Ilman satulaa :)

:-p

Ärsyttää kun oon melkein kaikissa ravi kuvissa keventämässä :(  Maneesista ei ole kuvia, mutta jospa nämä kenttä kuvat riittäisivät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti