tiistai 23. heinäkuuta 2013

Mopoilua

Menin tänää tunnilla Mopolla. Minulla on vähän huonoja kokemuksia esteiltä ja puomeilta Mopon kanssa, koska se on aina vain vienyt minua kuuntelematta yhtäkään pidätettä.

 Nyt en ole mennyt Mopolla suunnilleen vuoteen. Sanoin heti, että Mopolla en ratsasta, kun luin listatsa meneväni sillä. Se on äksy,laiska pötkylä...:D Esteillä ei tosin ole laiska...

Mopo
Mopon kyytiin kuitenkin päädyin. Alkutunnista Mopo oli jäykkä ja laiska, sain pyytää sitä kokoajan eteen, eikä se ollut raipastakaan moksiskaan...

 Sitten alettiin tulemaan puomeja. Pitkällä sivulla oli kahdet neljän puomin ravipuomit. Tultiin  ensiksi kaikki puomit kevyessä istunnassa ravissa, tehden puomien väliin käyntiin siirtymisen. Tässä Mopo meni hvyin, vaikka muutaman kerran kompuroikin. Sen jälkeen tultiin puomit laukassa, sekin meni ensin hyvin, mutta sitten Moppelista alkoi löytyä vaihtia ja sitä piti pidättää kokoajan.

 Lopuksi mentiin myös puomirataa, jos niin voi sanoa...:D Päätyyn tehtiin ravissa voltti puomin yli ja nostettiin laukka, sitten tultiin pitkälläsivulla olevat neljä laukka puomia, voltti ja seuraavat neljä laukkapuomia, sitten jatkettiin päädyn läpi toiselle pitkälle sivulle ja siellä mentiin neljä laukkapuomia. Tajusit?:D Mopo meni muuten iha hyvin, mutta voltista meinasi aina tulla iso ympyrä, kun se ei iha kääntynyt niinkuin piti... Puomeille se otti välillä ihan järkyttäviä loikkia ja meinasin lentää kaulallu kun se ''töksähti'' loikkauksen jälkeen.

 Ihmeen hyvi  Mopo meni, se olisi voinut viedä minua ympäri kenttää,kieltää puomeille ja vaikka mitä. Yllätyin todella positiivisesti millainen Mopo on, se ei ollutkaan ihan niin hirveä kuin muistelin!;)

 Kuvia ei ole tältä kerralta, mutta laitan tähän nyt muutaman vanhemman kuvan Moposta.





2 kommenttia:

  1. Meetkö ite tos vikas kuvas tai nois muissa? :)
    Ihana Bannu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mene. Valitettavasti mulla ei ole kuvia kun menen Mopolla:(
      Kiitus:)

      Poista