torstai 11. heinäkuuta 2013

Super Corppu!♥

  Vähän pelotti lähteä hakemaan Coraa isolta laitumelta, vaikka olikin kauraa mukana. Onneksi kaikki muutkin hevoset lähti sieltä niin se antautui lopulta kiinni, mutta kyllä se hetken aikaa juoksi ennenkö aintoi kiinni. Vähän höpsöhän se on, kun juoksi ympyrällä minun ympärillä, ekä lähtenyt laitumen toiseen päähän... Mutta lopulta se tuli korvart hörössä luokse ''ai, sulla oli kauraakin''.
Coran mielenkiinto lähteä töihin...
    Ensimmäistä kertaa pitkästä aikaa Cora kuunteli sisäpohjetta jo alkutunnista! Olin todella yllättynyt ja onnellinen, koska yleensä Cora vaan punkee päin sisäpohjetta. Cora yllätti muutenki, se ei nimmitäin olisi halunnut ravata. Tai, eihän se yleensäkkään halua, se haluaa vaan laukata, mutta nyt se olisi halunnut kävellä. 

    Ravi oli laiskaa eikä Cora olisi halunnut liikkua. Mutta,kuetn aina, laukassa neiti piristyi ja sitä sai pidättää iha tosissaan. Olen myös todella ihmeissäni siitä miten hyvin Cora otti laukalta raville ravilsta laukalle, ei tarvinnut yhtään ''tapella'', ihan pienen pienet avut riiti.:)

 Tultiin ensimmäisenä pientä estettä mikä edessä oli 5 (??) laukka puomia. Taas Cora järkytti. Se pysähtyi esteen eteen. Se pysähtyi esteen eteen. Olin aika järkyttynyt, yleensä se hyppää, tai valuu sisältä ohi. Ja se tekin sen monta kertaa. Mutta kyllä se sen lopulta hyppäsi, montakin kertaa ja vielä isompanakin.

 Ei hypätty tällä kertaa rataa, vaan tekniikka. Ja puomit nousi taas, hiukan, korkeimmillaan se oli 120cm, mutta me jäätiin Coran kanssa sinne 90cm, eli ei mitään ennätyksiä pompittu. Lopussa Cora oli todella ihana. Se liikkui reippaasti eteen, hyppäsi hyvin ja vaihtoi laukat. Ja jarrutkin löytyi. Olen ihan super tyytyväinen Coraan! Ei menty koko tunnin aikana kuin kerran vasta laukkaa (se on todellakin suuri saavutus meiltä!), Cora liikkui todella hyvin, kuunteli pieniäki apuja.

 En oikein tiedä menikö kaikki oikeasti niin hyvin, vai tuntuuko vain siltä sunnutaisen estekurssin jälkee. Estste kurssilla kun ei onnsituntu mikään! Ei mikää. En saanut kumpaakaan hevosta liikkumaan enkä vaihtamaan lennosta tai edes hypyssä!!! Hyppäsin monta kertaa väärän esteen, sain automaatti hevosen kieltämään... Ja mitähän vielä. Kuitenkin, perseelleen mnei koko kurssi. Mutta nyt tuntui, että tunti meni hyvin:)


Istunta vamma!!!-.- mur


© Sonja

© Sonja

© Sonja




Tyhmät paarmat kiusaavat Coraa :<


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti