lauantai 28. syyskuuta 2013

Esteet ei ole ihan meidän juttu...

Taas yksi, epäonnistunut, estetunti muiden joukkoon. Alkuraveissa Cora meni hyvin, mutta kun alettiin laukkaamaan se syöksähti eteen ja jökkäsi kun yhtään pidätti, toiseen suuntaan meni onneksi paremmin.

Ensin mentiin pääty-ympyrällä  puomia ja ristikkoa (joka myöhemmin nostettiin pystyksi). Ympyrän molempiin puoliskoihin piti tulla saman verran laukkoja joka kerta, meillä tuli 10. Yllättävän hyvin se meni, melkein joka kerta mentiin 10 laukalla. :)

Surkea piirros, tiedän....


Tämän jälkeen hypättiin rataa. Ensimmäinen rata ei mennyt todellakaan hyvin, vasta- ja ristilaukkaa puksutettiin menemään,kakkos este liian lähelle, kolmos esteelle tultiin todella huonosti, jonka takia neloselle ei käynyt askeleet. Onneksi Cora pelasti joka hypyssä, vaikka kuski sössi kaiken...

 Tokalla kerralla rata meni jo vähän paremmin, vaikka laukat ei vieläkään vaihtuneet kunnolla....
Sotkuinen ja huono... Tajuaako tästä edes mitään?:D



Tämän jälkeen mentiin vielä kahden esteen tehtävää. Se ei onnistunut ollenkaan. Ekalle esteelle Cora kielsi monesti, eikä ihan syyttä, huonoja hyppyjä oli tullut jo aika paljon ja toin Coran aina vaan uudelleen ja uudelleen sille esteelle tehden saman virheen; toin liian vinosti ja jäin jarruttamaan valmiiksi liian hidasta hevosta. Miksi,miksi, miksi!?

 Lopulta kun pääsimme ykkös esteen yli, piti kääntyä jyrkästi (aivan liian jyrkästi meille) kakkos esteelle. Valuttiin kaarteessa (jonka loistavasti teimme kulmana...) liikaa ulospäin ja hypystä tuli surkea.




Esteet ei vain onnistu minulla ja Coralla ikinä. Estetunnit menee aina huonosti. Surkeista hypyistä ja epäonnistuneesta estetunnista huolimatta, pystyin hymyilemään loppu raveissa, Cora meni nätissä muodossa :) (Kyllä, minusta se on ihmeellistä että hevonen menee muodossa...........)

Ekoista kisoista, viime talvena

Mikä on kun ei taidot riitä, mikä on kun ei onnistu <- postaus tunnilta jolta tämä kuva on (samat fiilikset on nytkin)
Ehkä minä, vannoutunut esteratsastaja, alan kouluratsastajaksi ja unohdan tämän pomppimisen. Se ei selvästikkään ole ihan minun juttuni, en muista milloinka viimeksi estetunti olisi onnistunut (varisnkaan Coralla...)

Nyt yritän tempaista kuvaajan tallille, ettei tarvitse viime talvisia kuvia laittaa aina postauksiin...:D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti