sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Mitähän sitä taas tarinoisi...?

   Mulla on postausideat ihan lopussa, ei minkäänlaista intoa postata. Tuntuu, että jokainen postaus on samanlainen, vähän selittelyä tunnista ja/tai Kanelin ajamisesta ja muutama kuva. Kaikki postaukset ovat samantapaisia, enkä usko, että niiden lukeminen on kovinkaan mielenkiintoista.

  Mielessäni on joitakin ideoita, mitä voisin tehdä, mutta en osaa, pysty tai yksinkertaisesti kerkeä toteuttamaan niitä. Aloitin tekemään ratsastushistoriapostausta, mutta en osannut kirjoittaa sitä. Etsin blogeista samanlaisia postauksia, yrittäen etsiä tapaa kirjoittaa se. Edelleenkään en osannut sitä kirjoittaa, niimpä se jäi luonnokseksi. Monesti aloitan postauksen tekemisen, muutaman kappaleen kirjoitettuani poistan kaiken tekstin turhautuneena, viime postaus oli aivan samanlainen. Tämä vie aika paljon innostusta postaamiseen.


       Koska käyn tallilla vain kahdesti viikossa, en oikein voi postata sen useammin, paitsi ruokaohjeita voisin laittaa, mutta yleensä unohdan kuvata kokatessa..... Joudun miettimään mitä kirjoitan, millaisia kuvia voin julkaista ja kaikista eniten, millaisia videoita voin laittaa blogiini, enemmän kuin ne joilla on oma hevonen. Aina postausta kirjoittaessa mietin mitä voin kirjoittaa tunnista ja hevosesta? Millaisia kuvia voin laittaa? Voinko laittaa videota? Monet kuvat jäävät julkaisematta, koska niissä näkyy tunninpitäjä tai joku muu tuntilainen, enkä halua julkaista kuvia joissa he näkyvät.

  Kanelista en voi julkaista ihan mitä tahansa kuvia ja esim. sen varusteita en saa esitellä blogissani. Kanelista on muutenkin vähän vaikea kirjoittaa, koska en enää ratsasta sillä. En osaa kirjoittaa ajamisesta juuri mitään. Se jää sihen, että kerron oliko Kaneli reipas vai ei. Kiinnostaako se ketään? Minulle tulee aina kirjoittaessa mieleen, kiinnostaako tämä ihan oikeasti ketään?. Ratsastuksesta olisi niiin paljon helpompi kirjoittaa, kuin ajamisesta.



  Aloitin kirjoittamaan blogia, koska tykkään kirjoittaa. Nyt bloggaaminen tuntuu 'pakolliselle' vaikken postaa kuin kerran viikossa (välillä en sitäkään...). Mietin aina, että ''neljän päivän postaustauko'' ''viiden päivän postaustauko'' ''viikon postaustauko'' , eikä se kyllä yhtään innosta postaamaan.

 Nyt kysynkin, teiltä, lukijoilta ja muilta blogiini eksyneiltä postausideoita. Miten voisin kirjoittaa vähän ''värikkäämmin'' tunneista? Tai millaisia erikoispostauksia voisin tehdä? Tai miten ylipäätään postausinnostuksen voisi saada takaisin?


   Tällainen vähän turha valituspostaus, mutta jonkinlainen selitys miksi postauksia ei vain tule. Nyt yritän saada innostuksen takaisin ja jaksaa postata useammin!:)

6 kommenttia:

  1. Läpilukeminen ennen julkaisua ei olis pahasta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu eihän se olis. Yleensä luenkin, mutta ei niitä jokaista virhettä silti huomaa:)

      Poista
  2. Sun blogi on iha tajuttoman huono ja nolo!!!tekstit iha surkeita ja kuvat epätarkkoja!! oot ruma ku lehmän perse ja huono ridaa...sinuna poistaisin koko paaskan blogin!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ei ole varmaan mikään pakko lukea jos pahaa tekee. En tiedä saatko kovinkin hyvä fiiliksen haukkumalla muita anonyyminä, mutta ei sinusta ainakaan kovinkaan hyvää kuvaa saa.

      Poista
  3. Hei! Tätini omistaa nykyään ponin Junibackens Japp eli Japen, olen itsekkin ratsastellut ja hoidellut sitä, mutta nyt olen kasvanut liian isoksi shettiksille. Laitappas viestiä jos haluat kuulla lisää: poni.powerz@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Laitoin sulle sähköpostia tulemaan :)

    VastaaPoista