sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Hiljaiseloa

Blogi on nyt ollut hiljaisena pidemmän aikaa, kun en ole ehtinyt postaamaan. Yritän nyt kuitenkin postata jatkossa useammin. Ruoka ja leivonta ohjeitakin yritän tänne laittaa :)

 Torstaina menin estetunnilla taas Ponulinalla.Ponski oli aluksi aika tahmea, mutta innostui loppua kohden ja oli mukava ratsastaa, vaikka vähän vahva edestä.

 Hypättiin esteitä ympyrällä ja s-kaarella. Ponski meni hyvin, muutama hyppy tuli aika pohjaan, mutta ne oli täysin minun mokia. Laukat ei vaihtuneet ihan yhtä hyvin kuin viimeksi, mutta paljon paremmin kuin Coran kanssa...


Ensin tultiin vain 3 ja 2 estettä ympyrällä (eri suuntaan kuin kuvassa) ja siitä jatkettiin 1 esteelle. Sitten tultiin s-kaarella 1,2 ja 3 molemmista suunnista. Lopuksi tultiin vielä ratana, joka on kuvassa. 4 ja 5 hypyt tuli vinosti.

 Kaksi ensimmäistä hyppyä radalla ei oikein onnistuneet, eikö kolmannessakaan kehumsita. Neloselle ei tultu kovinkaa hyvin, mutta vitos este meni todella hyivn. Meitä oli tunnilla niin monta, ettei keretty hyppäämään rataa kuin kerran.

Kuvat ovat viime kerralta



Tunnin jälkeen ajoin Kanelin. Poni-tädiltä on kyllä viime aikoina irronnut vauhtia ihan kunnolla. Kerran poni lähti ihan oikeasti lujaa, mutta onneksi sain sen aika nopeasti hidastettua. Jotenkin tällä ajolenkillä tuli mieleen Kanelilla ratsastaminen; koskaan ei voi tietää, miloin poni lähtee, sitten kun se lähtee, niin se lähtee lujaa.



''Hei oikeesti mä en jaksa enää''

''Tuu nyt jooko pois sieltä? Mä lupaan olla tallissa ihan tosi kiltisti jos nyt tuut pois sieltä! Jooko?''

Pitkä matka ja kivinen tie


Kuten varmaan huomasitte, tällä kertaa kuvia on muokattu ''vähän'' enemmän kuin yleensä. Löysin kuvan muokkasu ohjelman nimeltä pixlr, ja tykästyin siihen heti. Se on helppokäyttöinen ja sillä voi tehdä vaikka mitä!:) Ihan näin paljoa en jatkossa tule kuvia muokkaamaan, mutta ainakin vähän. Mitäs te tykkäätte näistä enemmän muokatuista kuvista?

Tallilla oli illalla sumusita... Äiti sanoi tästä kuvasta, että se on kuin kauhuleffasta :D
Pahoittelen laatua, puhelimella otettu (tätä ei ole muokattu yhtään)

6 kommenttia:

  1. Tosi hienoja kuvia!:) kauan kesti muokata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:) Muokkaamiseen meni aika kauan, kun vasta opettelin ohjelman käyttöä. Suunnilleen muutama minuutti per kuva.

      Poista
  2. Kuavt on ihan kivasti muokattu. Ite tykkään muokata kuvia ja jos mulla olis blogi olis varmasti joka ikininen kuva ''ylimuokattu''.... :p Tekstiä aivan liian vähän.Ja vähän sekava teksti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:)Se kuvin muokkaaminen on yllättävän kivaa!:) Kirjoitin vähän kiireessä eikä oikein ollut mitään ideaa postaukselle. Pidempää postasta tulee kyllä.

      Poista
  3. muokkaamattomat kuvat oli hienonpia

    VastaaPoista