torstai 20. kesäkuuta 2013

Kouluilua Frejalla

 Tein Frejan kanssa taas alkuverkassa plajon voltteja ja siirymisiä. Freja taipui huonosti ja kaatui ympyröillä hirvesäti sisäpohjetta vastaan.

 Tein kolmikaarista kiemurauraa ravissa. Jokaisessa kaarteessa Freja kaatui hirveästi ja lähti kiihdyttämään. Tein komikaarisen aina toisella pitkällä sivulla, toisella ravasin ja päihin tein voltin ja ravista suoraan pysähdys ja siitä suoraan raviin. Freja pysähtyi todella hyvin ja malttoi seisoa paikallaan.

 Kun olin ravaillut molempiin suuntiin nostin laukkaa. Aluksi laukkasin pitkät sivut ja tein päätyihin ravissa voltit ja pysähdykset. Sitten aloin työstämään laukkaa pääty ympyrällä. Yritin saada Frejaa asettumaan paremmin sisään ja taipumaan. Laukassa Freja kaatui sisään päin vielä enemmän kuin ravissa,  joten laukka ympyrät olivat aika hankalia.

 Vaihdoin suuntaa ja laukkasin toiseen suuntaan. Freja oli ihan hädissään kun Feksu lähti kentältä pois. Se hirnui ja ravasi pää ylhäällä. Rebekka meni  Feksun kanssa kävelemään kentän viereiseen tarhaan. Kun Feksu käveli kentän toisen päädyn kohdalla samaan aikaan kun me nostetiin toisessa päädyssä laukka. Freja lähti hirveän lujaa laukkaamaan toiseen päätyyn Feksun luo ja pelkäsin että se menee aidasta läpi (se on joksu mennyt siitä läpi...). Sain kuitenkin se hidastettua ja jatkettua rauhallista laukkaa. Tein tähänkin suuntaan samaa kuin toiseeen suntaan, eli laukkasin ypyrällä ja koitin saada Frejaa asettumaan ja taipumaan.

 Tein vielä ravissa ja käynnissä samaa. Ravissa onnistui vähän paremmin kuin laukassa, Freja jopa myötäsi muutaman kerran :) Käynnissä onnistui vielä paremmin ja Freja myötäsi aika usein.

Ravasin vielä loppu ravit sitten otin satulan pois ja kövelin ilman satulaa.









istunta-.-

Freja kyttää pusikossa olevaa Feksua:D



Freja harjoitus ravissa en osaa istua yhtään, joten ensi kerralla voisin jumputtaa sitä harjoitus ravi, jos siinä jotenkin oppisi istumaan ;)

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana poni!:) Tykkään hirveesti tinkereistä.istut aika etukumarassa mut muute kivan näköstä menoo;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Olen itsekkin huomannut istuvani välillä aika etukumarassa.

      Poista