tiistai 25. kesäkuuta 2013

Shoppialua!

Käytiin eilen kaverini Reetan kanssa Kuopiossa, Matkuksessa shoppailemassa.

 Oltiin siellä 12-16, eli neljä tuntia, mutta aika meinasi silti loppua kesken!

 En jaksa alkaa kuvaamaan kaikkia ostoksiani, joten teen tämän vähän helpomalla (mutta tylsemmällä) tavalla.

 Jostakin ostettiin Reetan kanssa kaveri korut. En yhtään enää muista mistä:D Glitteristä?

 Gina Tricotista ostin kauan kaipaamani collari sortsit. Collari sortseja olen etsinyt vaikka mistä, mutta mistään ei ole löytynyt kivan näköisiä tai oikean kokoisia. Nyt sitten Ginasta löysin. Värejä oli monia, mutta vain kahdessa värissä XS kokoa, niistä kahdesta valitsin siniset sortsit.

 Din Skosta ostin ballerinat. Entiset olivat jo ihan rikki ja hankasivat jalat verille, joten oli jo aikakin ostaa uudet...:D Sovittelin monia, mutta päädyin sitten ihan perusmustiin balleriinoihin.

 KappHallista ostin  mustia ponnareita, hopean ja vaaleman punaisen kynsilakan ja nuttura donitsin.

 Seppälästä ostin kaksi paitaa. Olen etsiskellyt jo pidemmän aikaa jotain kivaa rentoa vähän löysää, mutta silti hienoa toppia. Nyt sen sitten löysin seppälästä. Edessä olevat 'timantit' ovat söpöjä :D Rakastuin tähn paitaan heti!Tämän löydöksen olkaimia täytyy tosin lyhentää hiukan:) En löytänyt pataa Seppälän sivuilta kun katoin...:(  Toinen paita oli ihan heräteostos, kivan näköinen paita niin pitihän sitä sovittaa. Kivahan se oli myös päällä ja niinpä tämä lähti mukaan (punainen).

  New Yorkerista löysin vaalean punaise leobardi kuvioiset yö housut :D Ostin myös aurinko lasit. Hyvin hyvin harvoin löytyy minulle sopivia aurinko laseja. Kummastakaan en löytänyt kuvia New Yorkkerin sekavilta sivuilta...



New Yorkerin lasit, Seppälän toppi, Gina Tricotin sortsit

Tästä huomaa miks olkaimia pitää lyhentää....Joudun vetämään ton topin taakse ja sit selkää tulee tommonen ''lerpatin''.



Takapihan tomaatit ;3
Hyvää kesää!!!:-)









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti