maanantai 17. kesäkuuta 2013

Pieniä esteitä Frejalla






Freija tuntui heti alusta rauhallisemmalle kuin aikaisemmin. Taivuttelin Frejaa molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa. Se taipui huonosti, mutta liikkui sentään rauhassa.

 Ravailujen jälkeen otin laukkaa. Nostot olivat (taas) jotain aika järkyttävää. Mutta kyllä ne sitte alkoi sujua, ja nostin muutaman kerran käynnistäkin. Käynnistä Freja lähti kiihdyttämättä laukkaan, mutta rikkoi nopeasti raville. Laukka oli reipasta, mutta silti hallittua. Tein paljon voltteja ja ympyröitä laukassa ja koitin saada Frejaa rauhoittumaan.

 Ruvettiin tulemaan puomi sarjaa ravissa. Ensin Freja oli vähän ihmeissään ja kyttäsi puomeja (hidastamatta silti) ja nosti jalat hirrrveän korkealle puomeilla. Muutaman kerran kun tultiin ravissa, alettiin tulemaan laukassa. Laukassa Freja  hyppäsi puomien yli, välillä piensti, välillä isosti.

Nostettiin toinen puomi pieneski (15cm) ristikoksi. Freja hyppäsi sen isosti ja välillä aika hassulla tekniikalla. Muutaman kerran kun tultiin, alkoi se luistaa Frejalta. Hypyt alkoivat olla tasaisempia ja vähän pienenpiä. Kun ristikko nostettiin pieneksi (30cm) pystyksi alkoi Freja hyppäämään isoilla loikilla. Ei tultu ''isoa'' pystyä kuin muutama kerta. Sitten mentiin loppuravit puolipitkin ohjin. Freja oli todella kiva, paljon rauhallismpi kuin aikaisemmilla kerroilla.

Jalustinten säätöä...Söpö Frellu:3




Tämäkin näyttäs jalustimien säädölle :D

Asetus on missä on...




Frejan laukassa en osaa istua, sen huomaa valitettavan hyvin videolta...

 En tiedä miksi kaikki kuvan- ja videonmuokkasu ohjelmant vihaavat minua, mutta ne kuitenkin vihaavat ja sen huomaa tästä videosta....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti