keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Luukku 4 - Suosikki blogini


 Luen aika monia blogeja , mutta nyt esittelen vain viisi suosikkini. Muutamasta luukusta puuttuu vielä idea, niitä saa heitellä!:)


  Puoliverinen prinssi on ehdottomasti lempiblogini.Blogi kertoo -92 syntyneen espoolaisen työtön, Susannan ja hänen -97 syntyneestä puoliveri ruunan Nuutin elämästä.  Susannan kirjoitustyyli on aivan ihana, nauran lähes aina kun luen hänen blogia :D.Kuvat ovat todella hienoja ja hyvälaatuisia ja usein Nuutista on suloisisesti hassuja kuvia hauskalla kuvatekstillä. Tätä blogia suosittelen ihan kaikille!


 Myös Tiian blogi on yksi suosikeistani. Blogi kertoo -97 syntyneestä Kuopiolaisesta tytöstä ja hänen -02 syntyneestä puoliveri ruunasta Voitosta. Tiia kirjoittaa hyvin ja selkeäsi, joka postauksessa on paljon hyvälaatuisia kuvia ja usein videoita, joten blogia on kiva lukea. Mielenkiintoa lisää se, että Voitto asuu Tiian pihassa.



Kaktun blogia olen lukenut jo muutamia vuosia. Blogi kertoo -87 syntyneestä Kaktusta ja hänen -99 syntneestä lämppäri ruuna Futurasta. Kaktun postaukset ovat pitkiä, mutta kuitenkin ne jaksaa lukea ja joka postauksessa on paljon hyvälaatusia kuvia. Kaktun videopostaukset on mahtavia! :D



Rouskutellen blogiin löysin kesällä ja jäin tottakai seuraaman blogia, olihan sinne tulossa vuonis varsa! Ja muutenkin, pakkohan sitä oli jäädä lukemaan kun oli niin hienoja kuvia ylisöpöistä vuoniksista! Blogi kertoo Marjon ja Sirin hevosista Rohanista ja Nemosta sekä niiden emästä Lotasta.


Kavioiden kopsetta & koparoiden naksetta on älyttömän heino ja suloinen blogi! Ulkoasu on todella hieno, blogissa on paljon hienoja kuvia ja hyvää tekstiä. Vaikka löysinkin blogin aika vasta, siitä tuli heti yksi suosikki blogeistani.

 Bannerit jotenkin ''vääristyy'', Susannan banneri on oikeasti musta, eikä valkoinen.

2 kommenttia:

  1. Itte tykkään kanssa Susannan ja Nuudelin blogista! (:
    Joulukalenteriin vois tehdä vaikka mydayn, opettavaisimmat hevoset lisää vanhoja kuvii ja sit vaikka jonku et joku sun kaveri kirjottaa jotai

    VastaaPoista
  2. Se on ihan loistava blogi!! :D
    Kiitos hyvistä ideoista, noita voisin yrittää toteuttaa!:)

    VastaaPoista